Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten i den stora världen


jag är ingenting

i en stor värld, där hjältar gått
och där kungar har regerat
kan jag tror att jag platsar,

men Nej.




Fri vers av AD
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-30 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AD