Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnet i halsen

Jag är nog inte riktigt den jag var
Någonting försvann, medan tiden gick
För det är lättare att ge upp nu
Lättare att känna förtvivlan

Och Barnet i halsen vill oftare visa sig
visa att hon lider av att vara instängd

Känner att hon försöker mer,
för varje gång
Och det blir svårare

För det är lättare att ge upp nu.




Fri vers av AD
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-11 22:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skrivet
2012-10-05
  > Nästa text
< Föregående

AD