Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minuten innan döden... /kärleken



Våra blickar möttes aldrig
jag visste ändå att du var där.

Du stack en kniv i mig, plågade mig
Tills jag insåg att det var min egna fantasi

Att springa är omöjligt,
jag skulle ändå aldrig hinna

Stillastående.
Jag känner Din närvaro som långsamt närmar sig

Panik

Jag gör det jag inte borde göra:
vänder mig om.

I det ögonblicket var jag ingen alls.





Fri vers av AD
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-05 21:28



Bookmark and Share


    ordskalv
Tack för en titt in i det mörka. Fint språk!
2012-10-05
  > Nästa text
< Föregående

AD