Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett fejkat leende

jag vet hur man gör
när man fejkar ett leende
trots att allt runt omkring rämnar

jag skrattar
o säger "allt är fint"

men just nu gråter jag
för allt
men ändå ingenting

Det är tomma tårar,
som rinner ner för en redan blöt kind

men jag mår bra,
för jag vet hur man fejkar ett leende




Fri vers av AD
Läst 458 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-13 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AD