Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

?????

När man inte vet längre
(men det måste vara hemligt)

När man inte känner längre
(men man måste va glad)

När man inte längtar längre
(men måste se framåt)


Vad
Har

Hänt
?




Fri vers av AD
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-15 12:33



Bookmark and Share


  mickech
ja det kan man undra!!
2012-05-15
  > Nästa text
< Föregående

AD