Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ju så sällan tyst


Jag sitter ensam,

Musiken spelas tyst i bakgrunden,

Vad gör jag?

Jag tar en till saltpinne och struntar i allt,
Stänger av hjärnan ett ögonblick.

Vad tyst det blev, utan alla tankar

Utan samvetets röst som hela tiden viskar till mig.

Jag ryser lite av vinden som strömmar in från den öppna dörren,
ska jag kanske stänga?

Nej, inte än,

Då kan alla tankar driva bort tystnaden




Fri vers av AD
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-30 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AD