Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No One Wants Forever Anymore

Toner du inte kan höra längre
spelas i mina högtalare på repeat.
Och hud du inte kan röra
smeks av andra händer tillfälligt.

Kyssar du brukade stjäla sparas
nu på lager för att ges till någon annan.

Löftet du bröt om evig kärlek
ligger kvar som glasskärvor
på golvet och skär mina fötter
när jag går.

Men oroa dig inte.

Tro inte jag saknar dig eller så.
Jag levde ensam innan du kraschade
in i mitt liv och jag klarar mig utmärkt
sen du valde att stiga upp
och gå.

Det är bara så hemskt tomt utan
din sorgsna blick.




Fri vers av Niclasdotter
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-30 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter