Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plåster


varför tog du min hand
i din
idag?

lite absurt egentligen
om du tänker
efter

som att bödeln
just efter
att ha
avlossat nackskottet
skulle gå fram
till offret
och säga

'ursäkta mig
här får du ett plåster'













Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-30 21:55



Bookmark and Share


  Emme VIP
Bra som fan rent ut sagt...
2010-07-01

  malin...
Tycker om. Fint!
2010-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP