Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte dagarna som går - det är jag

 

de slinter mellan fingrarna
jag får inget grepp
de slirar bort i gruset
efter vägkanterna

de drömmer sig
förlorar sig
de rinner undan som ett vatten
jag står kvar på samma ställe
som en sten i strömmen
orörlig

en illusion

stenar färdas också
i en okänd riktning
bara långsamt

 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 203 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-07-01 13:51



Bookmark and Share


  wayward - taiga
kommer att tänka på zeppelins textrad i 'stairway to heaven' ; to be a rock, and not to roll..

fint måna
2010-07-01

  Eva Langrath VIP
kloka tänkvärda ord som vänder tanken ett helt varv.
2010-07-01

  walborg
Underbart fint och tänkvärt.
2010-07-01

  Larz Gustafsson VIP
"Tiden rinner undan, rinner mellan fingrarna som sand." (Nationalteatern)

Ferlin beskrev sig själv som en som halkade runt i gruset.
2010-07-01

  Michaela Dutius
En stark bild som lyfter fram det jag tror är din känsla.
Väl poetat!
2010-07-01

  PPQ
Måna N berger, typisk Måna n Berger då det är som bäst beskrivandet, på det finurliga och självklara sättet är typiskt Måna:D underbart
2010-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger