Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista sommaren


korna råmar på grönbete
12 meter bort

kajorna flyger
med flugorna

doften
en blandning
av gödsel
och tallkottar

och värmen
biter sig kvar i huden

en solnedgång
över sjön

och jag njuter
av allt det där

men
inte helt

för du vet
att jag vet
att det här
är den sista sommaren

jag kommer få
uppleva
tillsammans
med er...












Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-07-01 22:38



Bookmark and Share


  peter markurth
känns
2010-07-02

  firefire
usch,låter inte bra..vad det än gäller så låter det lite sorgligt..,men fin beskrivning sv sommaren och alla dofter och ljud osv..bra bekrivet,även om man lämnas i ovisshet till slut..
2010-07-01

  Emme VIP
Väldigt starkt diktat, en dikt som
väcker nyfikenheten till liv, många
frågor ställs i huvudet när man
läser.. Varför etc, mycket mycket
bra!
2010-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP