Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min starkaste stjärna

Jag tänker på dig hela tiden
Du är alltid i mitt huvud
Jag läser om varje text du skickar
Och kommer ihåg vad du sa

Jag är alltid här för dig
Hela dagen, varenda timme
Jag kommer aldrig göra dig besviken
Eller skada dig på något sätt

Jag älskar dig mer än något
Du är som luften jag andas
Och när jag ser mig omkring
Så vet jag att du är allt jag behöver

Min sol på en molnig dag
Det är bara en sak du är
Och även de mörkaste nätter
Är du min starkaste stjärna




Fri vers av xpressme
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-02 02:28



Bookmark and Share


  xpressme
tackar, det värmer att höra! :)
2010-07-02

  Betlehemsstjärnan VIP
Vilken vacker kärleksdikt...mjuk och fin/B
2010-07-02
  > Nästa text
< Föregående

xpressme
xpressme