Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mar - dröm


Jag drömde om Mannen
som skulle svepa mig
av mina fötter
och ta mig med storm

~~*~~

Men du tog mig med storm
och svepte mina väninnor
av sina fötter

>:-< @#?!!

och det blev min
mardröm

;-P




Fri vers av Stjärnöga
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-02 03:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga