Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillägnad a.


a

Min önskan är att du var här, här i mina armar för evigt

Därför att när jag är i din armar är jag i din varma trygga famn.

Världen tycks för en gångs skull vara i harmoni

Jag verkar för en gångs skull inte känna smärta, sorg eller ånger.

Du ser in i mina ögon, fyllda av medkänsla och hängivenhet

Du kysser min överlämnade själ, så ren och oskyldig

Vår önskan för varandra, evig och odödlig.

När jag är med dig jag känner att jag äntligen har ryckts undan

Av denna värld av vansinne och galenskap!

Jag känner mitt hjärta slå snabbt när du ser in i mina ögon

Och när vi kysser varandra

Så jag känner våra två själar flätas samman som en.

Springa från verkligheten till att få leva min dröm

Villig att kämpa mot världen för att hålla vår själ levande.

Du är min älskling och bästa vän,

Du har gjort min värld surrealistisk.

Du gav mitt liv en mening

Och jag vill att du ska veta,

Att jag kommer alltid att finnas här för dig,

genom det bra, det dåliga, tårarna och skratten.

Vi kommer vara tillsammans för evigt som en,

Och min kärlek till dig, kan fortfarande inte beskrivas med ord.




Fri vers av xpressme
Läst 332 gånger
Publicerad 2010-07-02 03:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xpressme
xpressme