Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlekskrafs


ord kan inte förklara

Hela dagen kan jag inte låta bli att tänka på dig.

Du behöver inte säga ett ord

för jag vill bara vara med dig.

Och när jag ser på dig,

får du mig att le.

Mina vänner tycker att jag är galen,

och allt jag tycker är WOW.

Mitt liv har förändrats sedan jag såg dig,

och lärde känna dig.

Vilket gör att jag vill vara med dig,

titta på dig är mer än en dröm,

ord kan inte förklara hur jag känner för dig -

jag älskar dig A.




Fri vers av xpressme
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-02 03:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xpressme
xpressme