Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillägnad min mor (ryggskott söndag till torsdag ; tre svankkotor av fem, plus tre vid axlar i datorryggen)




Nyanser av Världen [i ett mörkt rum]

~*~

Ser ut genom täcket
          som ljus genom målade fönster

svensk sommar
           jordgubbar med grädde
till åskstormar

med mina vänner
          Farbror Vatten, Tant Trocadero,
Tant Juice & Tant Té

Hon kommer med världen till mig
          liksom mormor med rännulven

Argentina vann med 3-1
         landets första jordgubbe

L Patrik WJ 30/06/10


video:

Adrenaline starts to flow
You're thrashing all around
Acting like a maniac
Whiplash


Metallica Whiplash LIVE




Fri vers (Modernistisk dikt) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 657 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-07-02 18:37



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Krutan här verkligen.
2010-07-03
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP