Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarromans

~*~

En myra
står på alla fyra
höjda i luften

en mygg
tycker du är stygg
och attackerar dig

fåglar vid dager
drar lager på lager
av sjöns yta

sommarromans
vid nattdisdans
tankarna flyga

L Patrik WJ 30/06/10




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 1021 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-02 18:48



Bookmark and Share


  Pot Pourri
bilden lika skön som den naturlyriska romansens ivägsvep. får mig att tänka på vässlor? jaja nu har jag mer att lägga i djurhögen; myggen har varit på semester ett tag. tack för finstämning att bära med sig i mörkret som tornar upp.
2010-07-08

  Bibbi VIP
Ljuvlig och underbar.
2010-07-03
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP