Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
a


du fick mig att älska igen

I mörket
hittade jag ditt ljus
när allt var hopplöst
visade du ditt ljus.

När jag trodde att jag
inte kunde älska någon igen
rörde du mitt hjärta
och fick mig att älska igen.

Du fick mig att le
när jag bara kunde rynka pannan
du plockade upp mig
när jag var nere.

När allt var förlorat
gav du mig livet.
Du förde mig till glädjen
istället för till stridligheterna.

Nu tänker jag på dig
varje dag och varje natt
du kom in i mitt liv
och gjorde allt rätt.

Jag ler när vi är tillsammans
och när vi är ifrån varandra
närvaron av din skönhet
stannar i mitt hjärta.

Jag hoppas att ju längre tiden går
så får du se hur jag verkligen känner
och jag hoppas att du kommer att förstå
att dessa känslor är på riktigt.

Jag älskar dig verkligen,
jag älskar dig fullständigt
jag älskar dig helt
Jag älskar bara dig.




Fri vers av xpressme
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-02 20:27



Bookmark and Share


  xpressme
åh tackar!
2010-07-02

    Nicklas VIP
helt underbart vackert!
2010-07-02
  > Nästa text
< Föregående

xpressme
xpressme