Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ska ge mitt allt för att du ska bli hel igen.

Jag vill se dig genom dina ögon
se varför du skadar och gör illa
för då kommer jag att förstå
vad som ger dig så mycket smärta.

Jag vill slå igenom ditt hjärta
se vad som gör att du blöder så mycket
ett hjärta så gudomligt, så rent
se varför det ropar efter beröring.

Jag vill bo i dina tankar
se vad du har för drömmar
jag vill andas in din ångest
och höra ditt tysta skrik.

Jag vill höra dina outtalade ord
veta vad du känner varje ögonblick
jag vill läka alla sår
och göra dig fri från alla plågor.

Så släpp in mig och låt mig se ditt mörker
visa mig varför din värld är så kall
ge mig dina händer
jag ska gå med dig genom solen
och ge mitt allt för att du ska bli hel.

För i min värld så är du inte bara någon
i min värld är du den enda
jag älskar dig
och jag ska ge mitt allt för att du ska bli hel.




Fri vers av xpressme
Läst 423 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-02 20:40



Bookmark and Share


  xpressme
väldigt mycket empati faktiskt.
jag tackar!
2010-07-18

    ej medlem längre
En dikt om empati egentligen, eller?
Mänsklighetens hjärta på nåt vis.
Mycket bra.
2010-07-02
  > Nästa text
< Föregående

xpressme
xpressme