Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur vägar följer sig själva




Våra korsande vägar

Diket runt åkern
ger gröngödsling
om jag slår det

men gör jag  det inte
är det skyddad
allfarväg för rådjuren

ur dikets skydd
äter de mina
syrener

hur olika
är inte
våra vägar




Fri vers av Björn Donobauer
Läst 2714 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-03 08:44



Bookmark and Share


  walborg
Den eviga konflikten mellan natur och kultur.
2010-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer