Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
M I S A N T R O P ?


Dockhus

Jag ser på er
Genom en suddig fönsterruta
Jag betraktar er
Inuti mitt dockhus

Ni är mina dockor
Och jag hatar er så

Ni älskar, ni hatar
Ni skrattar, ni gråter
Ni stiger, ni faller
Ni lovar, ni bryter

Ni är mina dockor
Och jag hatar er så

Jag ser på medan
Ni inte vet
Jag betraktar era patetiska liv
Som ni så fruktar att mista

Ni är mina dockor
Och jag hatar er så




Fri vers av The Outro
Läst 317 gånger
Publicerad 2005-11-16 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Outro
The Outro