Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kan faktiskt vara över på en minut.


Plötsligt händer det

radion tystnade
och lämnade henne ensam
i ett kalt mörker

hon följde tapetens rand
med fingret
fastän hon ingenting såg

en klocka i ett hörn
tickade och tickade








hon visste att han inte längre andades.




Fri vers av The Outro
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-09-23 13:11



Bookmark and Share


  Sten Hansi
Sorgligt, och fint.
2006-11-01
  > Nästa text
< Föregående

The Outro
The Outro