Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den såg finare ut på Haket, måste medges. Blir förvånad ifall någon förstår något angående detta klotter hursomhelst :)


Prins x 7

I

Sjung med mig

Sjung med mig

Sjung med mig

Sjung med mig



II

Vad hände med orden, prins?

Vad hände med orden som glödde från dina fingrar och fick liv i mina ögon?

III

ochjagvetinteomjagskafortsättaprataförvarjegångjagförsökerfåmitthjärtaattprata[omkänsloromsåntsomduochjagupplevt](ochduvetkanskehursvårtdetärförettstumthjärtattplötsligtbörjatala)såavbryterdumiggenomattsäganågotomjobbetelleromettkontoutdrag

IV

_din del_ kanske blir _din död_

V

det är som en sagobok

en tjock sagobok med glitter på utsidan

alldeles proppfull med vackra ord och magiska formler

och den var bara för oss och det var du som skrivit den

nu har jag läst ut boken

(och sett extramaterialet på dvd)

fyra gånger

uppföljare, tack?

VI

Saker att undvika:

.nitur.rutin.turban.

VII

Oroa dig inte

I min famn är du

säker




Fri vers av The Outro
Läst 327 gånger
Publicerad 2006-09-23 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Outro
The Outro