Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Engelska är inte min grej, så är det bara. Men det kunde inte hjälpas, antagligen var jag för feg att göra denna på svenska.


Fragile Friend

your fragile fingers
were killing all the fun
it wasn\'t love
it wasn\'t hate
it was something in between
you should sue us
for wasting your time

i am glad to
be that scar you wear
\'cause it\'s just a scar
not a bleeding leaking wound
(anymore)

and i did it
yes i admit it
and now you\'re never gonna forget
my name

no now you\'re forced to remember
my name




Fri vers av The Outro
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-09-23 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Outro
The Outro