Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från famn till famn

försöker få ner det på papper
allt det som trängs i mig
det som bränns
& kittlas
försöker formulera det i textade ord
i sånger
i strofer
försöker sammanfatta dig på ett skrynkligt kvitto
men
känslan av dig är större
känslan av ditt hjärta envist bultade mot min ryggrad
känslan av dina trevande fingrar i mitt nytvättade hår
känslan av ditt väsen som omsluter och vaggar mig

som om
det skulle vara så
som om
vi bara varit på villovägar
tills nu

vågar inte tro tänker inte tro borde inte tro
är bara tacksam för varenda sekund jag får spendera i din närhet




Fri vers av The Outro
Läst 272 gånger
Publicerad 2008-06-13 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Outro
The Outro