Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

värm mig.

sluter ögonen
låter ansiktet försvinna under vattenytan
hettan omsluter och omfamnar mig
med en villkorslös och ofattbar vänskap
lungorna kämpar för att andas
hjärtat bultar som om det hade betalt
ögonlocken stängda
full aktivitet
påverka mig inte såhär
låt mig få glömma
gå vidare
påverka mig inte såhär
låt mig få sluta tänka
nu nu nu nu
vattnet värmer och svalkar
i en perfekt kombination
till slut tar naturen över och jag måste andas syre




Fri vers av The Outro
Läst 345 gånger
Publicerad 2006-11-11 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Outro
The Outro