Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Well.


Vodka

\"Spela spelet eller förlora utan att ha satsat\"
sa han.
Hon förstod inte hälften.
Vodkan hade precis rusat ut i hennes blod
& plötsligt mådde hon bara sådär
ovillkorligt bra
som hon fick för sig att alla andra mådde
alltid.
Hon nickade och tog ännu en klunk.
Log lite
i mungipan
sådär fult som
fula människor alltid gör.
Hon såg ner på sina trasiga nagelband
och tänkte på vad de sa om att händerna speglar hur man mår
eller vafan det var.
Ja, nog är det sant i alla fall, hann hon tänka
innan han avbröt henne igen genom att lägga armen
obehagligt nära hennes egen.
\"Det är ju trist när man inte känner nån heller\"
sa han.
Hon såg upp på hans gråsprängda skägg och kände hur hon fylldes
av olustkänslor
igen.
Hon reste sig (lite för hastigt)
och världen började snurra sådär
vodkaaktigt igen.
Hon stapplade fram till toaletten och ryckte upp dörren
hastigt men koncentrerat
En kvinna står och spyr i papperskorgen medan en man klappar henne på axeln
Vidrigt
hinner hon tänka innan hon faller ihop i en liten
obetydlig hög
bakom spelautomaterna.




Fri vers av The Outro
Läst 312 gånger
Publicerad 2006-09-23 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Outro
The Outro