Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klister

Jag har så många fel
Jag har så många brister
Snälla gör mig hel
Laga mig med klister




Fri vers av The Outro
Läst 291 gånger
Publicerad 2005-11-16 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Outro
The Outro