Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris, månne?


Misantrop

Jag vill nog inte vara en del av detta
illaluktande bittra samhälle

Detta omotiverade, uppgivna människosläkte
instängda i flera lager tyg

Otrevliga och kalla
Det gör kanske ont när de ler?

Om detta är homo sapiens vill inte jag vara med.




Fri vers av The Outro
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-16 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Outro
The Outro