Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min första publicerade haiku... det inte så dumt det där med haikus! :)




Skogsstjärna

 

 

Som diamanter

tindrar vita skogsstjärnor

på grön mosshimmel

 

 




Bunden vers (Haiku) av Drömfångare
Läst 3093 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-03 15:32



Bookmark and Share


  aol
underbar poesi
2010-07-08

    Bodil Sandberg
Ja skogsstjärnor är fina
tindrar vita på grön mosshimmel - vacker jättesnyggt!
2010-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Drömfångare
Drömfångare