Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas jag verkligen på riktigt?


Jag är rädd för att andas

för mycket
för stort
för högljutt

Andas jag verkligen på riktigt

för lite
för tyst
för tråkigt

Eller är det bara nåt jag inbillat mig?




Fri vers av Drömfångare
Läst 540 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-01-05 22:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sant
2019-03-06

  Lars Hedlin
Starka starka känslor
2019-01-15

  aol
Igenkännande så bra fångad känsla.
2019-01-15

  SatansSon
läser denna igen.
2018-07-23

  SatansSon
läser denna för andra gången. bra!
2018-03-05

  novemberly
ren o skär ångest. starkt o relaterbart
2018-01-16

  morgonstjärna VIP
du andas vår
blommornas andedräkt
fjärilens stoft i vingeslag
2018-01-05

  Stay Golden
Pretty boring, but it holds meaning, like Is a flower boring? I guess it's upon the one lookin' at it. Just be yourself, have fun, don't do too much drugs in a year and you'll most likely live quite well.

You dream of artistry?
2018-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Drömfångare
Drömfångare