Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en vän Som finns långt bort Men någonstans ändå Nära


Dånande hav


Som ett dånande hav
sköljde du över mig

Solvarmt och av is
på samma gång


Jag trodde
att det var det jag ville ha

Ett dånande hav

som i sin fullaste kraft
kunde röra om
Väcka mig till liv


Men du rinner rakt igenom mig


Jag förstår nu
att jag behöver inget hav

Jag behöver ett vindspel

som spelar för mig
när jag rör vid det


Men som tystnar
när jag känner att jag måste
vända mig bort


ett litet tag




Fri vers av Drömfångare
Läst 565 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-08-09 13:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver fantastiskt fint.

2017-08-13

  aol
Underbart skaldat,
2017-08-12

    ej medlem längre
Den var riktigt fin
tankfull
2017-08-10

  Bjarne Nordbö
Kan finna mig väl i dina ord. Gillas fint.
2017-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Drömfångare
Drömfångare