Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnljus


På det svarta siden

som bildar natthimlen

står det skrivet

i stjärnljus


Jag älskar dig





Fri vers av Drömfångare
Läst 564 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-08-22 11:21



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kärlek
2018-01-05

  aol
Så fint.
2017-08-29

  Ariadne
Romantiskt!
2017-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Drömfångare
Drömfångare