Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att peppa en vän, ungefär.


(O)

Du, min vackra vän
Snubblade på dina egna fötter
Satte krokben för kärleken
Plötsligt stod du där med allt i dina händer
och det kvävde dig inifrån
Och när syret tar slut, min kamrat
Så är det svårt att andas

Jag vill inte ge dig försvar eller medhåll
Bara en näve syre och en känsla av hopp
Res dig, min vilsna kompanjon!
Torka tårar, stäng av musiken
Ta emot min näve syre och försök igen




Fri vers av The Outro
Läst 302 gånger
Publicerad 2005-11-16 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Outro
The Outro