Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Du hade vilat



vi träffades som tvekande
kulor
i ett möte av våldsam
innerlighet


du sa att du vilat
på hanen under lång tid
sett mynningen
explodera
men aldrig stått för
skottet


åskan kom till kvällen
& under livet höll
du stål
vi måste smida oss ett språk,
ett rakblad att möta
tystnaden





Fri vers av Axel Vinter Persson
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-03 18:55



Bookmark and Share


  Gawain
Rätt kallt, nästan lite grått. Och så mycket känsla!
2010-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Axel Vinter Persson
Axel Vinter Persson