Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Resa I


Imorgon reser jag
i min väska ligger ett gammalt liv, nya ärr
& en skyffel
ifall andan faller på att begrava
andra himlar


Jag har arbetat hårt
i bakhuvudet under flera år men färre
än vad som räknas
skalat stearinet av ljusen, barken
av små vita träd

Den där sekunden innan
dörrarna öppnas och människor trycker sig samman
först då vet jag
ingenstans har jag varit och ingenstans ska jag
det är samma himmel, andra moln




Fri vers av Axel Vinter Persson
Läst 257 gånger
Publicerad 2014-08-20 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Axel Vinter Persson
Axel Vinter Persson