Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Helt fel tid


Vill ha det sköra tillbaka
det oförklarliga, ni störda
med håret fångat i en
cityvind


Jag känner för mycket
i helt fel tid
jag tar för mycket plats
när jag vill vara ingenting
inget som jag varit förut


Vill vara soluppgången
i era sista, skakande år
vill vara trappuppgången
där ni säger förlåt
för att ni inte kunde vara
någon annan.




Fri vers av Axel Vinter Persson
Läst 244 gånger
Publicerad 2014-06-27 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Axel Vinter Persson
Axel Vinter Persson