Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro på Gud


om jag någonsin
påstår mig tro
på gud





så skjut mig

snälla










Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-03 23:24



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Är det så illa???
En stark dikt med lite humor...jag tror tom Gud garvar lite...=)
2010-07-03

  Emme VIP
*Ler* om du lovar att göra detsamma med mig =)) Du är rolig du!
2010-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP