Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
17 april 10


En saknad

En saknad som hotar att spränga mitt hjärta
en påminnelse om en hemsk smärta,

som kommer och går
precis som vinter och vår,

lämnar spår efter sig
och skapar tårar,

som faller ner för min kind
för du försvann lika snabbt som en vind.

Jag hade målat våra minnen,
men de fick inte plats i utställningslokalen,
så jag ställde de utanför dörren till mitt hjärta.

Nu bultar de på dörren,
de vill komma in
och upplevas på nytt.

Men än finns det inte plats för de att hänga där,
inte förränns du kommer tillbaka.

Försöker att hålla tillbaka tårarna
men det går inte,

saknaden efter dig växer sig starkare,
för var dag som går blir du vackrare.

Och det värker i mitt hjärta
känns som att det ska sprängas,

men smärtan säger att jag borde vänta,
vänta på att du ska komma tillbaka,
vänta tills du mår bättre och orkar.

Jag vet inte hur länge jag klarar av att vänta,
smärtan är oändlig, saknaden likaså,
och jag vill slippa den.

Men hoppet har inte dött inom mig,
att du ska komma tillbaka till mig,

din plats är fortfarande kvar i mitt hjärta
och jag kommer aldrig dig släppa.

Du lyste upp mitt liv precis som stjärnorna på himlen,
du gav mig värme precis som solen värmer jorden,

det är minnena som håller mig uppe
och kärleken till dig som gör att jag kämpar.

Orkar
kämpa emot smärtan
orkar
klara av väntan.

En saknad som hotar att spränga mitt hjärta
det är saknaden efter dig som värker i mitt hjärta.




Fri vers av Noomi Henning
Läst 1527 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-04 13:37



Bookmark and Share


  Jasmine_S
Wohow. Den där tog my breath away :O
Åhhhh fan vad fin, sorglig och helt..helt, UNDERBAR!!
Du skriver med magi, jag fattar inte var du får allt ifrån.
Så bra beskrivning. Ingen är så bra som du.
Helt magiskt bra! <3 Riktigt, riktigt sjuhelvetes bra text :)
Love it! *Bugar och applåderar*
2010-07-06

    ej medlem längre
åååhh,jag fick tårar i ögonen.Den här texten var underbar.Den finaste texten jag nånsin har läst.
2010-07-04

    Herr Ångest
Fin dikt full av smärta, sorg, saknad men också en oerhörd värme.
2010-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Noomi Henning
Noomi Henning