Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hmmmm

Hmmmm
kan inget annat säga
när tankar virvlar
och hela jag undrar
varför
eller varför inte
kan det gå
och vågar jag
tvekar
känner mig säker
men ändå så otroligt osäker
rädd
skör
sugen
avskräckt
och nu då
ska jag lyssna på andra
som klär mina tankar
i virr-varrets virr-varv
är det farligt med ett nej
eller ännu mer med ett ja
jag vet inte
jag vet inte
jag vet inte
Hmmmm




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-04 13:52



Bookmark and Share


  Glensan
Känner igen känslan, mycket väl

Fint skrivet får en att tänka
2010-07-12

  Nikolai Jungsin VIP
hum.. vad ska man säga..
intressant tvekan
2010-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen