Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det behövs inte så stora upplevelser alla gånger.


Just här och nu

Va skönt att sitta i en roddbåt och meta abborre.

De små vågorna kluckar emot båtens sida.

Så lungt och fridfullt, tanken kommer vad behöver man mer.

Jag känner mig så nöjd och glad över att få vara just här nu.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-04 19:22



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Så vacker bild
och text så skön
den bästa lön
att få njuta
och bara sig
tillbaka få luta!
2010-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP