Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han är både snygg, charmör och bakar uderbart bröd.


Bagaren i byn

I morrn ska jag åter ta vägen förbi, ortens nya bageri.

Det doftar så himelskt underbart gott,
mina livsandar vaknar och dansar så smått.

Jag ska köpa med några bullar och kakor,
spelar ingen roll om jag får dubbla hakor.

Bagaren själv är en riktig charmör,
men det kan han ju inte rå för.

Han vet vad som lockar en kvinna att smaka,
Jag kommer alltid att komma tillbaka.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-04 19:51



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Vägen till hjärtat
går ju genom magen...
2010-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP