Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad eller när

Dagen då allt kan hända
natten då evigheter kan ske

Finns den i universum
eller kanske bara på gatan bredvid

är gräset grönare där
värmer solen lite extra
strömmar det av kärlek
och vad är det egentligen
som kan få plus och minus
att bli ett
hålla ihop
fläta samman fingrar
till en dans




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-04 21:55



Bookmark and Share


  Glensan
Gillar dina texter, dom känns så positiva
Härligt man blir glad av att läsa dom
märks du mår bra /Kraaam
2010-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen