Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två hjärtan blir ett

Mitt hjärta har tagit fart
Den flyger
vill landa snart

Den kärlekens melodi sjunga vill
Har hittat någon
att höra till

Den landar hos dig och knackar på
Du öppnar
välkomnar den så

De förenas i samma melodi
Renare
Vackrare
kan inget bli

De lovar varandra
trohet och lycka
Vad andra än vill tro
eller tycka

Två hjärtan har länkats samman
med kärlekens band
Vill gå igenom livet
Hand i hand




Fri vers av habibty
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-05 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

habibty
habibty