Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första dikten jag skrev direkt här, resten har varit mer eller mindre gamla dikter hitintills.


Han&Hon ser ut men inte in

Det är klart att han går runt och tänker på hur han ser ut, han är ju kär.
Han har haft henne så nära, nära hjärtat hela tiden.
Men hon är så långt bort, så långt bort, att han inte förstår hur hopplös han ser ut.

Det är klart att hon går runt och tänker på hur hon ser ut, hon är ju ensam.
Har sökt efter någon som söker, söker henne tillbaka.
Men hon ser fel, hon ser fel, han som vill ha henne ser hon inte ut för.




Fri vers av Dante B.
Läst 502 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-05 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dante B.