Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du påminner mig om någon jag en gång dödade


du påminner mig
om nån

jag en gång dödade

en djävulsk typ
som trodde sig vara
bättre än andra

en man med vita tänder
och fina kläder

som fick allt han pekade på

och låg med sina vänners
hustrur
bara för att han kunde

du påminner mig om
en man
så svag

så vilsen i sig själv
att han aldrig såg sig
i spegeln

han såg sig i spegeln
flera gånger om dagen
men aldrig bakom
den perfekta huden

den beiga
rynklösa
utan ärr

en varelse
befriad från problem

en blind man



du påminner mig
om nån

jag en gång dödade
om och om igen

en man
jag dödar

varje kväll
i min fantasi

en man



precis

som

du













Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-09 22:05



Bookmark and Share


  Fröken svår
Fantastiskt!
2010-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP