Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att veta är skillnaden


tro-

jag ska dö ensam denna gudsförgätna natt
trots att du målade Herren inför mina linser




Övriga genrer (Aforism) av Max Poisé
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-17 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé