Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekspanik!

Jag behöver dig god dammit!
men mina läppar rör sig inte, tystnad, tagning, klick
Minnet förevigat i en serie publikförbjudna kort
Mina armar vill krama dig, min kropp ha dig nära
och ändå hänger de lealösa
Jag vill se dig, jag menar verkligen se dig!
Men tröttheten får mina ögonlock att stänga

Jag längtar efter dig, efter att ha dig nära, igen
Jag vill skapa mystik med dig och gå in i nästa era
Åh vad jag längtar efter att du ska behöva mig
att du ska vilja, våga, släppa taget om rädslan

Tills dess önskar jag att jag slipper gå sönder
och jag önskar jag fann balans mellan paniken och lugnet
kanske kan ett piller minska den där diskrepansen
mellan hur jag har det och hur jag vill ha det

Se men inte röra är vår lek, min mörka vän från förr
Vi är inte främmande för varandra
Jag tror ibland att du har ett naivt sätt att se på verkligheten
Inget varar för evigt eller är oföränderligt

Vad du säger är att du inte vill ha mig just nu
Jag hoppas du ska greppa att det är du och jag!
Att jag behöver dig mer än vad jag förstått
Rädsla ska inte hindra kärlek

Jag behöver dig god dammit!
men mina läppar rör sig inte, tystnad, tagning, klick
Minnet förevigat i en serie publikförbjudna kort
Mina armar vill krama dig, min kropp ha dig nära
och ändå hänger de lealösa
Jag vill se dig, jag menar verkligen se dig!
Men tröttheten får mina ögonlock att stänga




Fri vers av Bevingad
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-06 19:49



Bookmark and Share


  PPQ
det här är antagligen framtiden i det svenska språket det där med att lägga inett amerikanskt uttryck, och du får det att passa in i sammanhanget bli en del av svenskan...det känns inte konstlat liksom
2010-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Bevingad
Bevingad