Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att slösa bort sådant som inte går att få tillbaka

Jag har Lasse och Lisa på min sida
Alltså jag menar Winnerbäck och Ekdahl
Jag vill göra en spotifylista till dig
jag vill att du ska lyssna på mitt hjärta
verkligen lyssna på vad det försöker säga till dig

Rädsla är överskattat vännen!
Det är du och jag mot världen
vi har vänskap, vi har respekt
vi har så myket mer som andra inte har
vi är vi och vi borde vara ihop
Vi borde bli ihop

Jag har Sophie och Håkan på min sida
Ja, jag menar förståss Zelmani och Hellström
Jag skulle vilja se dig när du förstår
när poletten trillar ner och du förstår
att vi slösar år, dagar och minuter!




Fri vers av Bevingad
Läst 424 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-06 20:00



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Föll rakt fram och ned för titeln, känslan är så bekant. Det här är inte något återgäldande utan jag gillar, verkligen gillar den här texten. Dels eget, roligt och finurligt recept, att lägga in Lasse och Lisa och de andra...dels håller hela dikten ihop så himla fint från början till slut.
2011-02-13

  Katinka VIP
Så bra och starkt skrivet. Gillar dikten och känner igen känslan.
2010-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Bevingad
Bevingad