Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör tankar rättvisa

Jag tänker ord
Jag tänker meningar.

Bildar dem i mitt huvud och de klingar fint.

Jag vet vad jag ska säga och känner tonen i dem.

När jag pratar
Öppnar min mun
Blir allt så fel

Det är inte så jag känner
Inte så jag tycker, om du ser roten

Det är inte så jag menar
Inte så det är, om du ser den lilla skillnaden

Allt blir fel
För att jag inte kan förklara

Mitt hjärta säger något
Min hjärna pratar

Hur ska jag förmedla mina ord
När de inte kommer ut som det är menat

Tiga är guld!




Fri vers av habibty
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-06 22:23



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Du är ju relativt ung, jag minns min ungdom, tycker att den kan vara ända upp till 30 - 35, man är, ofta, ivrig och spontan, vill säga sitt hjärtas mening i de flesta frågor och ämnen, det tog mej nog mer än 40 år att lära mig att tänka först och tala se´n !
2010-07-06
  > Nästa text
< Föregående

habibty
habibty