Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om man inte vet i vilken ordning systrarna kommer, då kanske det är omöjligt att vara vänner. Hur vet man då vem JAG är?


Systrar

När man känt varandra i snart 20 år
brukar man kalla varandra för vänner
Det är då man vet
genom en blick på ryggen
hur det känns
vad som händer
om man utöver det är systrar och har levt tillsammans i snart 20 år
ska man då inte klara av det då?
Det där som kallas för vänner?
Inte att man alltid är glada, utan att man kan sitta i samma rum och veta
lite grann
hur man känner
Att det är ok att inte tycka samma sak
eller vilja göra på samma sätt
att man finns kvar
För mellan systrar säger man att det finns ett band
som håller ihop för alltid
vad som än händer?




Fri vers av Nitwitoddment
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-07 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment